Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бебе оцеля при аборт и се роди здраво

Бебе оцеля при аборт и се роди здраво

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Бебе

Майката, която направи опит да абортира в осмата седмица, но не можа, роди здраво момиченце преди три седмици, пише Дейли Мейл.

Шанън Скинър, която е майката на малката Амелия, споделя, че се чувства много виновна заради опита си да махне бебето.

"Сега не мога да ѝ се нарадвам, по цял ден съм до нея", разказва 20-годишната Шанън, която има и друга 14-месечна дъщеря от партньора си Антъни Хънт.

Въпреки че сега щастливото семейство обожава новия си член, не така стояха нещата преди няколко месеца. Тогава цял свят научи, че въпреки аборта си 20-годишната Шанън продължава да е бременна. Когато разбрала за случилото се, младата жена била шокирана и ядосана, но сега горещо се разкайва за постъпката си.

"За нас е истинско чудо, че бебето ни е оцеляло, въпреки всичко. Навярно тя много е искала да бъде сред нас. Вече не мога да си представя живота си без нея. Много време изпитвах угризения, но всичко вече е в миналото", разказва майката.

И макар сега малката принцеса да изглежда напълно здрава, лекарите се тревожат, че лекарствата, които майка ѝ е приемала, за да прекрати бременността си, могат да окажат влияние в развитието на момиченцето на по-късен етап. Ето защо се налага Амелия да бъде наблюдавана от специалисти в следващите четири години.

Майка

Вярвам, че детето ми е здраво и интуицията ми подсказва, че всичко е наред. Но дори и да се окаже, че има някакъв проблем, няма да я обичам по-малко, споделя Шанън.

Другото, което тревожи младите родители, е как някой ден ще съобщят на дъщеря си за начина, по който се е появила. Но Шанън се надява, че Амелия, ще разбере причините, накарали майка ѝ да абортира.

Шанън забременява случайно, малко след като ражда дъщеря си Лейси. Първото раждане било много трудно и травмиращо за младата жена. Заради сериозните наранявания, които получила тогава, лекарите я посъветвали да абортира, когато разбрали, че отново е бременна.

По същото време Шанън преживявала и постродилна депресия. Това се отразило на отношенията с любимия ѝ и той се изнесъл от дома им. Щом разбрала, че пак очаква дете, разделената двойка сметнала препоръката на лекарите за разумна. Шанън приела да направи аборт и приемала специални за целта лекарства.

Изглежда обаче на Шанън и Антъни не им е било писано да се разделят и двамата пак са заедно, радвайки се на двете си дъщерички.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest